Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Αριστεία Φιλολογίας και Ιστορίας 2013ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ  Φ.Ι.ΛΟ.Σ.
ΤΑ «ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»
Στους πρωτεύσαντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Τρικαλινούς

            Την προσεχή Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11.30 π.μ., στην αίθουσα της «Βιβλιοθήκης Παναγιώτη και Μαρίας Χατζηγάκη – Φ.Ι.ΛΟ.Σ.» (Πλατεία Ρήγα Φεραίου), ο Φιλολογικός, Ιστορικός, Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων θα απονείμει και φέτος  τα Αριστεία Φιλολογίας και Ιστορίας στους δύο πρώτους αποφοίτους Λυκείων του Ν. Τρικάλων που εισήχθησαν με την υψηλότερη βαθμολογία σε αντίστοιχα τμήματα ελληνικών πανεπιστημίων.

Το Αριστείο Φιλολογίας «Χρίστος Θεοδωρίδης» θα απονεμηθεί στην απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Πύλης Χρυσούλα Καρακικέ του Παναγιώτη και της Παναγιώτας, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό 18,92.
Το Αριστείο Ιστορίας «Κων/νος Κούμας» θα απονεμηθεί στον απόφοιτο του 8ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων Βασίλειο Κίτο του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλλιάς, ο οποίος εισήχθη στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό 18,78.
            Τα Αριστεία Φιλολογίας και Ιστορίας περιλαμβάνουν τιμητικό δίπλωμα, καθώς και όλους τους διαθέσιμους τόμους του επιστημονικού περιοδικού «Τρικαλινά», το οποίο εκδίδει ανελλιπώς από το 1981 ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ.
            Επίσης, το Δ.Σ. του Φ.Ι.ΛΟ.Σ. αποφάσισε να απονείμει Έπαινο στην Θώδη Χαϊδή του Γρηγορίου και της Ελένης, απόφοιτη του 4ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό 18,63,  στον Αλεξιάδη Νικόλαο του Θεοδώρου και της Παρασκευής απόφοιτο του Μουσικού Λυκείου Τρικάλων, ο οποίος εισήχθη στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό 18,55, καθώς και στην Πετσούλα Αναστασία του Αθανασίου και της Μαρκέλλας, απόφοιτη του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό 18,33.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου